Touch for Health

A Touch for Health a kineziológia alapja, 1964-ben Amerikában DR. JOHN F. THIE alkotta meg, ebből nőtt ki minden kineziológiai ág.

A TFH a keleti gyógymódok és a nyugati medicina szintézise, összekapcsolja a kiropraktika, az akupresszúra, a táplálkozástudomány ismereteit. A kínaiak szerint a betegségek fő oka, hogy a testben blokkolódik, nem megfelelően áramlik az energia. Ezeket a blokkokat gyakran a stressz okozza, beazonosításukra a kineziológia az izomtesztelést használja. (Fiziológiai alapjairól a tanfolyamon részletesen hallasz.) A beazonosítás után a testben lévő blokkokat különböző technikák segítségével oldjuk, így a test energetikailag egyensúlyba kerül, ismét szabadon áramolhat az energia, a szervezet öngyógyító erői mozgásba lendülnek az egészség megtartása vagy helyreállítása érdekében.

A TFH rendszere összesen 42 izom tesztelését és különböző stresszoldó technikákat tartalmaz, amelyet négy, egyenként 2 napos tanfolyamon lehet megtanulni. A tanfolyamok egymásra épülnek. Előképzettség nem szükséges.

A tanfolyamon az elméletek alapos ismertetése mellett a fő hangsúlyt a gyakorlati oktatásra helyezem. A technikákat, a munkához szükséges készségeket egymáson gyakorolva, lépésről lépésre sajátítják el a hallgatók. Az első alkalommal megtanuljuk az izomtesztelést, a meridiánokat, a hozzájuk tartozó 14 fő izom tesztelését, a szervórát és egyszerű stresszoldó technikákat. Oldást="balansz"-ot is csinálunk. Ennek során megfigyeljük, hogy saját magunkon hogyan mutatkozik meg a stressz és hogy a kiegyensúlyozás után hogyan változik meg a testi érzetünk, izomválaszunk és megtapasztaljuk a kineziológiai módszer azonnali, jótékony hatásait.

Célom, hogy a tanfolyam elvégzése után észrevedd saját magadon a stressz jeleit és azonnal, nagy biztonsággal tudd használni a Touch for Health módszerét az egyensúly helyreállításával, egészséged, testi, lelki, szellemi harmóniád megőrzése érdekében.

A tanfolyamok ezért kiscsoportosak. Így elegendő idő és figyelem jut arra, hogy az alapokat minél jobban megértsd és elsajátítsd.

A tanfolyam sikeres elvégzése után az IKC (Nemzetközi Kineziológiai Kollégium) angol-magyar nyelvű, nemzetközileg elismert oklevelét adom át.

A technikákat alkalmazhatod saját magadon és családtagjaidon, illetve Magyarországon állami vizsga letétele után kineziológia praxist alakíthatsz ki (bővebben a tanfolyamon, vagy a GYEMSZI honlapján).

Az alapító, John F. Thie célja az volt, hogy minden családban legyen egy személy, aki a TFH módszert ismeri és a többieknek is segítséget nyújt. Most Te lehetsz ez a személy.
Csak neked kell eljönnöd, aztán megtanítod rá a családodat és így mindenki nyer. Egészséget, kiegyensúlyozottságot, derűt! Könnyebben és gyorsabban tudsz tanulni Te magad, vagy a gyermekeid és könnyebben tudjátok kezelni a változásokat. Megéri?

Jelentkezés: https://www.qichi.hu/oraink/