Szolgáltatásaim 

Egyéni foglalkozások, oldások

Az egyéni oldás a legintenzívebb stresszkezelési módszer. Ekkor csak Veled foglalkozom. Időtartama 60-90 perc. A konkrét problémáddal kapcsolatos stresszeket oldjuk. Áll egy bevezető beszélgetésből, amelyben kirajzolódik az igazi ok, majd ezt követi az oldás a számodra legmegfelelőbb, leghatékonyabb kineziológiai módszerrel. Az oldás során folyamatosan tesztelem az izmodat, miközben állsz v. fekszel és oldjuk a stresszt. A kezelés teljesen felöltözve történik. Leggyakrabban a karon tesztelek.  Jelentkezés bejelentkezés alapján.

Időpontot kérek: 

https://www.qichi.hu/kapcsolat/


Tanfolyamok, előadások

Kineziológia tanfolyamokat tartok Touch for Health (Gyógyító érintés), Wellness Kinesiology (Stressz lebontás) és One Brain (Egy agy) kineziológiai ágakban.  Ezen ágak nemzetközi jogosultsággal rendelkező oktatója vagyok.

Miért jó a tanfolyam? Megtanulod a szemléletet, a stressz jeleit, a technikákat, amivel oldod, magad is gyakorlod és oldásban részesülsz a csoportban. Később otthon is tudod alkalmazni, vagy összejársz a csoporttagokkal, ha szükséged van rá. Fejlődsz és feltöltődsz a tanfolyamon.

Megnézem az időpontokat: https://www.qichi.hu/oraink/

Építészeti, mérnöki tanácsadás 

Házat vennél? Lakást cserélsz? Felújítod? Csinálnád, de nem tudod megvedd-e? Megéri? Mire figyeljek? Ez kell nekem? 

Milliókba kerül és hosszú távra szól, akármit döntesz. Mindezekben segítek, hogy alaposan és körültekintően járj el, a számodra legjobb döntést hozd meg. Felmérő beszélgetés az igényeidről, az ingatlan megtekintése, átalakítási javaslatok, tanácsadás a berendezéshez. Ez néhány, az ingatlanvásárlással, felújítással kapcsolatos feladatok közül,  amelyekben építész- szakmailag segíteni tudok.

 Ajánlatot kérek, kérdésem van:

https://www.qichi.hu/kapcsolat/