Rólam

"Én egész népemet fogom, nem középiskolás fokon tanítani!" (József Attila) 

Klein Ildikó, egy 21.századi nő, társ, okleveles építészmérnök, kineziológus vagyok.

Veszprémben születtem és nőttem fel egy  átlagos, értelmiségi családban. Az érettségi után a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán tanultam, ahol 1985-ben okleveles építészmérnökként diplomáztam.

Az elkövetkező, közel 25 évet az építőiparban töltöttem, 4 évet külföldön is éltem, a végén vezetőként dolgoztam az egyik legnagyobb vállalatnál Magyarországon. Elismertek, nevem volt a szakmában, jó jövedelmem és anyagi biztonságom, csak a magánéletem nem volt rendben. Kívülről sikeresnek látszó karriert futottam be, de belülről nem ezt éreztem.

40 évesen aztán beütött a krach: Rákot diagnosztizáltak nálam. Rá egy évre újból. Aztán édesapámnál is és meghalt édesanyám egy banális bélelzáródási műtét után. Végigcsináltam az orvosi terápiákat, de három év múlva, mikor már azt hittem, mindent jól csinálok, megint jött a rák. Ekkor döntöttem el, hogy élni akarok és a saját életemet akarom élni. A kemoterápiát nem fogadtam el. Az életemért folytatott harcban (akkor még harcoltam) elkezdtem megváltozni, sok mindent tanultam. A fizikai egészségem kezdett visszatérni. Azt hittem, rosszabb nem lehet, de lett.

Meghalt édesapám, egy régi barát becsapott. Megéltem súlyos anyagi veszteséget és felmondtak a munkahelyemen.

47 évesen ott álltam egyedül, család, gyerek nélkül, szüleim meghaltak, munkahelyem nem volt.

Új életet akartam, hát tessék! A régi összeomlott. Innen szép nyerni!

Hát nyertem!

2009-ben egy véletlen folytán kezdtem el kineziológiát tanulni. Még abban az évben egészségügyi és természetgyógyászati vizsgát tettem az ETI-ben. 2011-ben sikeresen szakvizsgáztam kineziológiából. 2014-ben a kineziológia Touch for Health ágának oktatója lettem, 2015-ben a Wellness Kinesiology ágnak, 2016 februárban 3 in 1 (One Brain) oktatói jogosultságot kaptam, 2016 áprilisa óta pedig a LEAP tanulási képességeket fejlesztő kineziológiai ág nemzetközi vizsgával rendelkező művelője vagyok, az elsők közt Magyarországon. 

Az elmúlt években sok tanfolyamot tartottam, nagy megtiszteltetés volt, mikor  oktató kollégák jöttek hozzám tanulni. De nem csupán  tanítottam, a tanulást is folytattam és folytatom mind a mai napig. 2020-ban  a koronavírus járvány alatt tréneri képzésen vettem részt és sikeres vizsgát tettem, most hamarosan a LEAP tanfolyam oktatója leszek és elkezdem a coach-képzést is, hogy az eszköztáramat bővítsem.  Ezáltal szeretném kiterjeszteni, elérhetővé tenni a tudásomat azok számára is, akiktől a kineziológia kicsit távolabb áll, de az újra nyitottak és fejlődni akarnak.

Célom, hogy minél több embernek átadjam az évtizedek során megszerzett tudásomat és ráébresszek mindenkit a saját erejére, mert hiszem, hogy így valamennyien könnyebben, boldogabban  és egészségesen élhetünk.

A koronavírus-járvány és az azzal kapcsolatos körülmények az életem újragondolására késztettek, amelyek eredményeként olyan döntéseket hoztam, amelyek komoly,  nagy horderejű változásokkal jártak. Nem volt könnyű, de ma már igazolódik, hogy helyes döntéseket hoztam és jó úton járok, mert egyre jobban érzem magam a bőrömben.

Új helyen kezdtünk új életet, hazaérkeztünk a férjemmel együtt. Itthon vagyunk. Változás volt az emberi és üzleti kapcsolatokban is, nemet kellett mondani néhány csábító, de gúzsba kötő ajánlatra. Nem volt könnyű.

Ma, 2021-ben már újabb tapasztalatokkal gazdagodva és bölcsebben folytatom a tanítást és az egyéni oldásokat. 

Ha a segítségemet kéred és eljössz hozzám, megtanítalak arra, hogyan találd meg a saját utadat, hogyan valósítsd meg, vagy tűzd ki a céljaidat, hogy eljuss az általad vágyott boldog élethez. 

Klein Ildikó

06 30 630 8676

Időpontot itt kérhetsz: https://www.qichi.hu/kapcsolat/

Működési engedély száma: BP-11/NEO/06177-3/2016