Rólam

"Én egész népemet fogom, nem középiskolás fokon tanítani!" (József Attila) 

Klein Ildikó, egy 21.századi nő, társ, okleveles építészmérnök, kineziológus vagyok.

Veszprémben születtem és nőttem fel egy  átlagos, értelmiségi családban. Az érettségi után a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán tanultam, ahol 1985-ben okleveles építészmérnökként diplomáztam.

Az elkövetkező, közel 25 évet az építőiparban töltöttem, 4 évet külföldön is éltem, a végén vezetőként dolgoztam az egyik legnagyobb vállalatnál Magyarországon. Elismertek, nevem volt a szakmában, jó jövedelmem és anyagi biztonságom, csak a magánéletem nem volt rendben. Kívülről sikeresnek látszó karriert futottam be, de belülről nem ezt éreztem.

40 évesen aztán beütött a krach: Rákot diagnosztizáltak nálam. Rá egy évre újból. Aztán édesapámnál is és meghalt édesanyám egy banális bélelzáródási műtét után. Végigcsináltam az orvosi terápiákat, de három év múlva, mikor már azt hittem, mindent jól csinálok, megint jött a rák. Ekkor döntöttem el, hogy élni akarok és a saját életemet akarom élni. A kemoterápiát nem fogadtam el. Az életemért folytatott harcban (akkor még harcoltam) elkezdtem megváltozni, sok mindent tanultam. A fizikai egészségem kezdett visszatérni. Azt hittem, rosszabb nem lehet, de lett.

Meghalt édesapám, egy régi barát becsapott. Megéltem súlyos anyagi veszteséget és felmondtak a munkahelyemen.

47 évesen ott álltam egyedül, család, gyerek nélkül, szüleim meghaltak, munkahelyem nem volt.

Új életet akartam, hát tessék! A régi összeomlott. Innen szép nyerni!

Hát nyertem!

2009-ben egy véletlen folytán kezdtem el kineziológiát tanulni. Még abban az évben egészségügyi és természetgyógyászati vizsgát tettem az ETI-ben. 2011-ben sikeresen szakvizsgáztam kineziológiából. 2014-ben a kineziológia Touch for Health ágának oktatója lettem, 2015-ben a Wellness Kinesiology ágnak, 2016 februárban 3 in 1 (One Brain) oktatói jogosultságot kaptam, 2016 áprilisa óta pedig a LEAP tanulási képességeket fejlesztő kineziológiai ág nemzetközi vizsgával rendelkező művelője vagyok, az elsők közt Magyarországon.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a módszert és átadjam az évtizedek során megszerzett többi tudásomat is, mert hiszem, hogy így ők is könnyebben és boldogabban élhetnek.

Ma, 2020-ban mar újabb tapasztalatokkal gazdagodva folytatom a tanítást. Sok tanfolyamot tartottam, nagy megtiszteltetés volt, mikor  oktató kollégák jöttek hozzám tanulni. 

De nem csupán a tanítást, a tanulást is folytatom. Tréner leszek, ezáltal szeretném kiterjeszteni, elérhetővé tenni a tudásomat azok számára is, akiktől a kineziológia kicsit távolabb áll, de az újra nyitottak.

Nem a saját módszeremet akarom rád erőltetni, hanem azt mutatom meg, én hogyan találtam meg a saját utamat, hogyan tudtam megvalósítani a céljaimat, hogyan jutottam el a mai boldog életemhez. Ezáltal megnyílik előtted is a lehetőség arra, hogy Te is megtaláld a saját utadat, a saját módszereidet, a saját boldogságodat. 

Nem halat adok, halászni tanítalak.

Mit tudok? Az egyensúlyt. Mérnökként 2 lábbal a földön járok, de már tudom saját tapasztalatomból, hogy az érzelmi, szellemi énünkre is oda kell figyelni. Ezt az egyensúlyt, harmóniát szeretném átadni, megtanítani a hozzám fordulóknak is. 

Ha Te is erre vágysz és készen állsz arra, hogy megtanuld, szeretettel várlak! 

Időpontot itt kérhetsz: https://www.qichi.hu/kapcsolat/

Klein Ildikó

06 30 630 8676


Működési engedély száma: BP-11/NEO/06177-3/2016