Tanfolyamok, előadások

 Tanfolyami időpontok Klein Ildikó kineziológus oktató                                                           HELYSZÍN  

A koronavírussal kapcsolatos esetleges kormányzati rendelkezések miatti változtatás jogát fenntartom!

TOUCH FOR HEALTH (GYÓGYÍTÓ ÉRINTÉS)

TFH 1:      2021. október 30.-31. szo-vas                       Előfeltétel: nincs                          Alsóörs v. Veszprém

TFH 2:     2020. november 27-28. szo-vas                  Előfeltétel: TFH 1                          Alsóörs v. Veszprém

TFH 3:     2022. január  8-9. szo-vas                           Előfeltétel: TFH 1- 2                       Alsóörs v. Veszprém

TFH 4:     2022. február 12-13 szo-vas.                        Előfeltétel: TFH 1- 3                       Alsóörs v. Veszprém


WELLNESS KINESIOLOGY (STRESS RELEASE)

SR 1-2: 2022. március 12-13. Előfeltétel: nincs                     Alsóörs v. Veszprém

SR3: 2022. április  .              Előfeltétel: SR1-2, TFH 1-3

SR Csakrák: 2022. április...... Előfeltétel: SR1-2

SR 4: 2022. május......, SR   1-3, TFH 1-3:ONE BRAIN=3in1 Concept (EGY AGY, v. 3 AZ 1-BEN)  ősszel


A TFH tanfolyamok ára 21.000,-Ft/nap + 12.500- Ft jegyzet, (ez mind a 4 tanfolyam anyagát tartalmazza, a Stress Release 21.000,-nap  + jegyzet, a One Brain tanfolyamé: 19.050,-Ft/nap+ 4000 Ft/ jegyzet tanfolyamonként. 

Ismétlőknek 2 éven belüli ismétlés esetén 50% kedvezmény a tanfolyam árából.

A tanfolyamokat min. 5 fővel indítom. Jelentkezés:  a https://www.qichi.hu/oraink/ űrlapon. (lent)

Feltételek: https://www.qichi.hu/oraink/

A jelentkezés 21.000,- Ft foglaló befizetésével érvényes. A számlaszámot, amire utalnod kell, a jelentkezést visszaigazoló e-mailben találod.

Ha nem jön össze a létszám, arra nem vonatkoznak a foglaló szabályai, a foglalót kérésedre visszautalom, v. egy későbbi időpontra átteszem.

A jelentkezés után 2 hétig a jelentkezést e-mailben lemondhatod, a foglalót visszautalom. Ezután történő lemondás esetén, vagy ha a tanfolyamig kevesebb, mint 2 hét van, a foglaló nem jár vissza. A tanfolyamok díját csak átutalással lehet fizetni. A tanfolyam előtt 2 héttel már a teljes összeg esedékes.

A tanfolyamok a megjelölt napokon 9-17 óráig tartanak. Az oklevelet csak akkor tudom kiadni, ha az órák legalább 90%-án részt veszel.

Jelentkezési határidő: legkésőbb a tanfolyamot megelőző 2 hét, mert a jegyzetet is meg kell rendelnem.

Jelentkezés a lenti űrlapon

A változtatás jogát fenntartom!

Jelentkezem a tanfolyamra:

Irányváltó

Adj jelentőséget az életednek!

 Május 18-19.

Kivételes tanfolyamra hívlak! Ez megváltoztathatja az életedet. Új szemszögből láthatsz rá arra, amit eddig magadról gondoltál és  arról, hogyan élj.

Vannak az életünkben olyan időszakok, amikor elakadunk, amikor nem tudjuk, hogyan, merre tovább. Ha épp ilyen szakaszban vagy, Neked való ez a 2 nap! Kibillent, továbblök, segít, hogy meglásd mit akarsz. Egy helyben akarsz még topogni, vagy elindulni végre az utadon? Ha igen, a kurzuson a helyed!

2 nap, kemény munka, különleges témák:

Álmaim, Vágyaim, Céljaim

Vajon mit akarok valójában?

Jó, de hogyan? Hogyan álljak neki? Eddig is sokszor próbáltam, mégis elakadtam.

Most megnézheted, mik akadályoztak ebben. Lehet, hogy perfekcionista vagy? Ideje leraknod?

Eszközöket is kapsz hozzá, hogy megtaláld a céljaidat és feloldd az elakadásodat. Érdekel? Jelentkezz az űrlapon fent!

Ára 49.000,-Ft + jegyzet 2500,-Ft

Április 30-ig a teljes összeg átutalása esetén 5000,-Ft árengedményt kapsz, így számodra csak 44.000,-Ft a tanfolyam díja (+jegyzet).

Jelentkezés a fenti űrlapon

Touch for Health tanfolyam 

Kineziológia az egyensúly szolgálatában 2019. 04.13-14

A kineziológia alapjai

 Mire és miért használjuk az izomtesztelést? Mit árul el nekünk? Hogyan függ össze ez az egészségünkkel? Mi is az egészség? Csak az, amit mi a nyugati világban annak hiszünk? Mi lenne, ha ehhez hozzákapcsolnánk a kínai hagyományos orvoslás és filozófia több ezer éves bölcsességét is és mindezt az egészségünk megőrzésére használnánk fel? 

Varázslás a kineziológia, vagy racionális magyarázat van mögötte? Megérintek néhány pontot a testen, ránézek egy színre, átélek egy érzelmet és máris beindul az energiaáramlás a testemben? Oldódnak a blokkok és jól vagyok?

 Ilyen egyszerű lenne? IGEN. 

Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre és kicsit többet érteni a világból, magunkról, itt a helyed, gyere! Jelentkezz a feni űrlapon!

Jön!   Gazdagságod alapjai sorozat

Pénz, pénz pénz! Workshop!

workshop a pénzről 2019. február 9. szombat 13-17h

Ez az, ami egyszer az életben mindenkinek gondot okoz, de általában nem beszélünk róla. Most megtörjük a hallgatást! A téma: PÉNZ.  Jó, ha van? Vagy épp ellenkezőleg?  Kell az élethez? Csak így lehetsz boldog? Gazdag vagy a pénz nélkül is? 

A workshop keretében megnézzük, mit jelent számodra a pénz. Egyénileg megvizsgálhatod, mi akadályoz abban, hogy gazdag legyél. Megnézzük, hogyan tudod átformálni az eddigi gondolataidat, hogy elindulj a vágyott életed felé!

A Worksop ára 16.000,-Ft, a megadott dátumig történő átutalással 3.000 Ft kedvezménnyel: 13000,- Ft

Jelentkezés a fenti űrlapon. Visszaigazoló e-mailt kapsz, amelyben megtalálod a számlaszámot, amire utalni kell. A számlázáshoz az adataidat (név, lakcím) meg kell adnod, tehát a befizetéssel elfogadod, hogy ehhez hozzájárulásodat adod. 

Miért hat a kineziológia?

Előadások 

Miért hat a kineziológia? Az agyunkról másként

címmel előadást tartok május 18-án, 18 órakor, melyre szeretettel meghívlak. Hasznos információkat hallhatsz agyunk működéséről, megértheted, miért viselkedünk másképp stresszhelyzetben. Adhatok-e a gyerekemnek tejet, ha gyakran begyullad a füle? A bíróság előtt a tanú tényleg az objektív igazságot mondja? Ezekről is beszélünk és felteheted a kérdéseidet is. Részvétel előzetes regisztrációval a qichimail@gmail.com címen. Belépődíj: 1000 Ft. 

Helyszín: Bp. XI. Baranyai tér 14. 

Szeretettel várlak: Klein Ildikó 

2017. szeptember 6.   17-20óra

Stresszkezelés a mindennapokban

Előadás a stresszről, hatásáról, tüneteiről. Rövid bemutatót is tartok izomteszteléssel. Beszélek a kineziológiáról és megmutatok néhány gyakorlatot, amellyel a hétköznapokban hatékonyan tudjuk oldani stresszeinket.

Belépődíj 1500 Ft.

Regisztráció, jelentkezés itt: https://www.qichi.hu/kapcsolat/