"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni..."

2018.02.08

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni!" 

Kiss Tibi: Márti dala:  

https://youtu.be/nAwDPmalScE

Te már elkezdtél ÉLNI?

Furcsa a kérdés? Ha olvastad a múltkori blogbejegyzésemet, képet alkothatsz, mit jelent nekem az, hogy ÉLEK. De mit jelent Neked? Mikor ÉLSZ?

ÉLSZ vagy csak MŰKÖDSZ?

Sokáig én is csak működtem. Ezt úgy hívom: BIOROBOT üzemmód. Ez az az állapot, amikor az életfunkcióidnak eleget teszel, de közben érzed, hogy ott belül valami hiányzik, hogy nem vagy boldog.

Boldogság? Mi is az? Te tudod?

Sokan nem tudják. Én sem tudtam. A rák ébresztett fel. Hogy ideje élnem. ÉLNEM. Nem úgy, ahogy mások elvárják, hanem úgy, ahogy a szívem-lelkem-testem vágyik élni. Persze ez sem ment azonnal, rájönni arra, hogy mit is akarok.

Milyen életre vágyom?

VÁGY? Az évtizedek alatt már "vágyni" is elfelejtettem. Annyira korlátoztak a saját, a család, a szűkebb és tágabb környezetem szabályai, az, amit hittem, hogy elvárnak tőlem, hogy eltűntek a vágyaim. El sem mertem hinni, hogy vágyhatok kis és nagy dolgokra, csak arra tudtam gondolni mindig, amim nincs, amiben hiányt szenvedek. Ettől pedig alacsonyabb rendűnek éreztem magam, s mert a többieknek megvolt, akkor nyilván velem van baj?

Ismerős?

Talán Te is voltál már így, vagy éppen most vagy ilyen helyzetben?

Sok ügyfelem van ilyen helyzetben, ezért jönnek el hozzám. Pontosabban azért, mert hallották, hogy tudok segíteni nekik. Igen, tudok. Ha magamon segítettem, már másoknak is tudok, hiszen az úton már végigmentem. A saját utamon, ami sikerre vitt, a saját életemet rendbe raktam. Egy utat már ismerek és ha készen állsz rá, Neked is tudok segíteni.

Segítés. A szóban benne van, hogy nem én csinálom. Valaki csinálja azt a tevékenységet, amiben segítek, ő a főnök, az irányító, én csak közreműködöm. Ez azt jelenti, az utat TE járod végig. Te tűzöd ki, HOVA akarsz eljutni és HOGYAN. Én abban tudok segíteni, hogy meglásd a lehetőségeket a "MIT"-ben és a "Hogyan"-ban. Tudok abban is segíteni, hogy a Horizont kinyíljon, feltáruljon mindaz, ami eddig a BIOROBOT üzemmódod miatt rejtve maradt.

Ebben örömmel segítek. Segítek, hogy elkezdj ÉLNI!

Azt, hogy Neked Mi az ÉLET, mi a BOLDOGSÁG és milyen ÉLETET akarsz élni, azt NEKED kell kitalálni!

Nem tudod, hogyan kell nekiállni? Gyere, segítek! Jelentkezz az alábbi űrlapon!

Addig is, hallgassátok szeretettel Kiss Tibi: Márti dalát. Anna and the Barbies

Tarts velem legközelebb is!

Szeretettel Klein Ildi


Ha szeretnéd, hogy Neked is segítsek, itt kérhetsz időpontot: